1. powered by Surfing Waves

2018ta letnja sezona Titana i ničega više?

Discussion in 'Anime / Manga / JDrama' started by l3fty, Jun 26, 2018.

 1. l3fty

  l3fty Član biblioteke

  1,781
  83
  48
  [​IMG]


  Ova letnja sezona mi na prvi pogled deluje kao da skoro nema ničega, evo čak je Baki OVA počela sa emitovanjem a ja nisam imao blage veze do malopre.

  Shingeki no Kyojin S3 će biti zanimljivo videti kako je autor preuredio radnju da bude fluidnija u odnosu na mangu, jer ako sve bude samo "političarenje" neće imati na šta da se oduševljava narod.

  Overlord S3 posle S2 koji još uvek nisam pogledao dalje od negde 2ge ili 3će epizode krokodokodila.

  Back Street Girls ima morbidno zanimljiv opis koji garantuje da ću pogledati iz znatiželje na šta liči i kako zvuči. Ako ovo dobro prođe mogao bi AKB49 da dobije adaptaciju takođe od početka do kraja, sa možda boljim epilogom?

  Angolmois: Genkou Kassenki - Boj na Tsušimi dok često nevreme nije spasilo Japance od istrebljenja.


  U međuvremenu, Macross Delta film treba da izađe u avgustu na prodaju (sa manjim promenama u nedorečenoj priči), Hero Academia film će izaći u retke bioskope u nekim zemljama, DragonBall Heroes će imati svoj spin off serijal ili nešto a i KonoSuba film je najavljen ali još nije rečeno šta će pokriti (najbolje bi bilo hronološki Selo opičenih magova).
   
 2. zdravkelja

  zdravkelja Member

  9,553
  2,068
  113
  Tu tu ruuu, ne treba zaboraviti Stein's Gate :D
   
 3. Roronoa Zoro

  Roronoa Zoro OMAE WA MO SHINDEIRU!

  3,139
  268
  83
  titane znam da neću da gledam, ali ima sigurno min 4-5 naslova koje ću da pratim
   
 4. WolfDC

  WolfDC Well-Known Member

  1,635
  79
  48
  Lupin the Third treba da se završi i za mene dosta.
   
 5. l3fty

  l3fty Član biblioteke

  1,781
  83
  48
  FLCL Progressive - Secate se one sjajne serije o adolescenciji, robotima, konstantnom muzikom koja prati zbivanja? Ovo ima tipa 1% toga i to vise kao navlakusa da gledate ovaj mentalni besmisleni svrakopis koji je neko odobrio da bude produciran u anime seriju. Imamo onu recenicu "Nista zanimljivo u ovom gradu.", Pillowsi mogu da se nacuju u pozadini tipa ponekad, uvodne sekvence ukazuju da glavna cura ima problema i zavrsna sekvenca nije Vespa koja ide kroz Japanski grad i okolis.

  Glavni znak da serija nije vredna imena koje pozajmljuje je manjak akcionih scena sa Vespom.

  Ako ste voleli FLCL i ovo vas zanima, pre gledanja se mentalno spremite da gledate ovo kao nesto novo sa ponekim elementom iz neke serija koja se isto zvala FLCL.
   
 6. zdravkelja

  zdravkelja Member

  9,553
  2,068
  113
  Ja sam tek sad provalio ovo:

  "A group of 3 yakuza failed their boss for the last time. After messing up an important job, the boss gave them 2 choices: honorably commit suicide, or go to Thailand to get a sex reassignment surgery in order to become "female" idols. After a gruesome year training to become idols, they successfully debut, with overwhelming popularity, much to their dismay. This is where their tragedy truly begins."

  Japan, never change.
   

Share This Page