1. powered by Surfing Waves

Marvel Ultimate univerzum (comix)

Discussion in 'Comics / Books' started by grunt, Dec 21, 2015.

 1. grunt

  grunt Celeb Freak

  16,913
  3,194
  113
  Upravo zavrsio sa citanjem Ultimate X-Men-a. Poprilicno sam uzivao, jeste bilo je nekih story arc-ova koji su bili meh i nekih artista ciji art mi je bio ogavan, ali je zato bilo masa EPIC AS SHIT momenata :)

  Ali moram da izrazim ogromno negodovanje sto sve vece kuce mesaju price u vise stripova, nije bitno sto tebe zanima X-Men da bi dobio komplet pricu moras i ostale stripove iz tog univerzuma da citas :D Kada sam pogledao korektan reading order smorio sam se.

  Ali neka nastavljam dalje da se drzim samo jednog sveta, sledece na redu Ultimate Spierman. Pa onda F4. Pa onda ostali koji popunjavaju rupe. Samo treba da se suzdrzim da ne procitam odmah Ultimatum stripove koji su finale CELOG univerzuma :D Posto je kraj X-Men dela zestoki, ali zestoki cliffhanger.

  Inace kada citas samo JEDAN strip vidis koliko jos ima materijala za odlicne filmove bilo animirane bilo real life. Neke scene su bile fantasticne staticne, a u pokretu mislim da bi umro i otisao u raj :D

  Sve u svemu preporuka za citanje. Kada me ne bude mrzelo dodacu koju slicicu i link u post, za sada samo suv text :p
   
 2. DragonOfTheEarth

  DragonOfTheEarth Moderator

  3,223
  450
  83
  Ultimate univerzum je prilicno kul, Ultimate X-Meni su bili jedan od prvih stripova koje sam citao pre oko 7-8 godina. Spidey je isto odlican. Dobra stvar kod cele te price je sto nema milion izdanja pa je prilicno lako krenuti.
   
 3. Spidey

  Spidey Marvel Knight

  1,481
  199
  63
  Jup. Ultimate univerzum je dobar, citao sam ova hrvataska izdanja do nekog 70og broja Spidey/Xmen. Xmen iako dobar nije mi bio pretarno zanimljiv, Spidey je bas odlican. Pokusao sam da nadjem Ultimate Spiderman na eng da uzmem sve posto koliko sam upoznat ima otprilike 130 brojeva, al postoji milion izdanja i reizdanja i mnogi brojevi ne mogu da se nadju...
   
 4. Maxa

  Maxa opsa!

  10,695
  3,596
  113
  @Spidey spidey ti se svideo? nemoj pričati... :)
   
  Spidey likes this.
 5. meca dobric

  meca dobric Well-Known Member

  1,416
  233
  63
  Ultimates 1 i 2 su odlicni. Ultimate Fantastic 4 je dobar isto, jedan od arkova nastavlja pricu iz Ultimates. Bila je tema na jednom od starih foruma.
   
 6. DragonOfTheEarth

  DragonOfTheEarth Moderator

  3,223
  450
  83
  Zar nisu oni sad sklopili sve te univerzume u jedan posle Secret Warsa?
   
 7. Spidey

  Spidey Marvel Knight

  1,481
  199
  63
  Cudno zar ne? :)
   
  Maxa likes this.
 8. shone93

  shone93 Active Member

  960
  216
  43
  Haha, prva stvar u zivotu koju sam procitao bio je strip spidey/x-man...davne 2005/06, bio peti razred, keva mi radila blizu Alana Forda i kao mali stalno sam visio tamo. Prelepa vremena.
   
  Spidey likes this.

Share This Page