1. powered by Surfing Waves

Opravljanje zlostavljanog 3DS-a

Discussion in 'Nintendo 3DS' started by Solesoslav, Feb 28, 2017.

 1. Solesoslav

  Solesoslav Member

  540
  13
  18
  Imam druga koji je proveo dosta vremena po bolnicama u poslednje vreme i pozajmio sam mu jedan 3DS sto sam imao kako bi mu lakse proslo vreme, medjutim on nije bio fer i uspeo je da ogrebe gornji ekran ivicama donjeg ekrana(sto i nije toliko strasno, cesta bojka na obicnom 3DS-u) i da pokvari R dugme. Zna li neko sta mi treba da zamenim ova cuda kako bi mi 3DS bio prihvatljivijem stanju?
   
 2. darkado

  darkado EmuGlx veteran

  7,385
  1,685
  113
  za ogrebotine ili samo lens ili ceo ekran nazalost ali jaaaaako je nezahvalan za rasklapanje. ja bih skinuo donji deo kucista i proverio da li je mikroprekidac za r dugme na mestu i da li radi tako kad samo pritisnes mikroprekidac. ako je otpao ili ne radi, nema lakog resenja, neko sa mirnom rukom, lemilicom i zamenskim prekidacem.
   
 3. dsst

  dsst fdggg

  3,913
  1,023
  113
  dobro to za grebanje gornjeg ivicom donjeg ekrana nije njegova krivica, osim ako mu nisi naznacio da drzi neku krpicu izmedju. uzasno debilan dizajn.
   
 4. Solesoslav

  Solesoslav Member

  540
  13
  18
  Ma sa ogrebotinom se o da ziveti, ali bez r dugmeta nikako. Vidim da ima softverska resenja da mi R bude L+neko dugme, ali to je stopgap, mora da se resi, a kad vec otvaram sto da ne resim i ogrebotinu.

  Kako da znam da li mi treba samo lens ili ceo ekran?

  Sto se samog dugmeta tice, cuje se i oseca drugacije kada se R stisne u odnosu na L dugme. Nije problem ni da se rastavi ni zalemi, samo mi treba neka smernica kako bi znao sta da narucim.  Da li mi ovo treba da se resim ogrebotina ili je to samo plasticni ram?
  https://www.aliexpress.com/item/Rep...over-For-Nintendo-3DS-Repair/32760183424.html
   
  Last edited: Mar 5, 2017

Share This Page