Novi spajdermen najbolji film koji sam gledao ove god pored aqvamena. Avengersi zavrsna igra,razocarala me... Послато са Moto C помоћу Тапатока Ceka se joker
Normalno, najvise lici na asian waifu! Ali riba je Final Fantasy fan, tako da nemas sansi. Prodao si FF za neka PC kineska govna. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledao Aladina, well veoma prijatno sam iznenadjen. Bacao sam hate od prvog prikazivanja, ali su uspeli da me preobrate od hejtera u fana Will Smith je odlican posao odradio. Film bas prelepo izgleda i ima odlicnu atmosferu, zdravu dozu humora i romantike i plesne numere su odlicne. Sve u svemu uspeli su ja mislim da ispostuju original. PS Naomi je preslatka <3
Apocalypse.Now.1979.Final.Cut.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT Apocalypse.Now.1979.Final.Cut.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT
Pogledao Fate of the Furious (FF8). Smeće. Najgori FF i jedan od gorih blokbastera koji sam gledao zadnjih godina. Inače nemam ništa protiv serijala, 5 i 6 su mi zakon. Zaspao sam pred kraj jer je isisao svu snagu iz mene. ANИA. Treba da prestanem sa gledanjem filmova Luk Besona. Dok me Lucy naterala da se zapitam a Valerian baš skanadilozvao ovo je jednostavno samo skalabudzeno i loše. Mobilni telefoni i laptopovi se snažno koriste u osamdesetim itd. Glavna glumica je odlična, pružila je par recimo Dzon Vik 2 level egzibicija ostalo niti znam šta sam gledao niti o čemu se radi. Pošto ovo skoro niko neće gledati dodao bi još da je deo snimljen u BG korektno izveden (u odnosu na baš skroman budzet za ovakav film).
Ja u sustini volim sve koje je radio Dzastin Lin, on je baš doktorirao serijal a šestica mi je tad bila ko neki FF Avendzersi, gotivim.
Ja sam zaspao kad sam gledao sesticu. Petica je bila bas zabavna, posle toga (a i vecina pre) ne valja.
Ja ih pre petice nisam ni gledao ljudski, zapravo pre četvorke ali je se jako slabo sećam, gledao sam je pod nekom temperaturom teškom.
Prvi je kao ok. Drugi uglavnom ne valja, mada ima par kul momenata. Treci je iznenadjujuce dobar, rekao bih mozda i najbolji uz peti. Cetvrti mi je bio dosadan.
Ja mislim da kada se prica o Fast and Furious filmovima da ne treba mesati prva cetiri sa druga cetiri + h&s jer to su skroz drugi serijali. To sto ih prica povezuje nema mnogo veze.
Spider-Man.Far.From.Home.2019.INTERNAL.HDR.2160p.WEB.H265-DEFLATE Spider-Man.Far.From.Home.2019.INTERNAL.2160p.WEB.H265-DEFLATE Spider-Man.Far.from.Home.2019.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTG
Joe Taslim: Sub-Zero Ludi Lin: Liu Kang Mehcad Brooks: Jax Tadanobu Asano: Raiden Jessica McNamee: Sonya Blade Hiroyuki Sanada: Scorpion Chin Han: Shang Tsung Josh Lawson: Kano Sisi Stringer: Mileena Max Huang: Kung Lao Lewis Tan: Unknown https://www.slashfilm.com/new-mortal-kombat-movie/
Rambo 5 popio od Gardijana najgoru ocenu Rambo: Last Blood review – Stallone storms Mexico in a laughable Trumpian fantasy https://www.theguardian.com/film/20...AwdMdam32gy56oDeGs4-mkPSjND_nTCzGJn7FSFW9XhsA
Meni je Get the Gringo bio baš top zabava, ako i Rambo bude u tom smeru (isti reditelj) nema frke a trejler obećava hard nasilje kao u prethodnom što je dobro.
Upravo stigao sa projekcije. Jeste meh ali mi je bio opustajuci. Da sam ga gledao kuci sigurno bih morao u 2-3 navrata, vjerovatno bih zaspao
Pogledao Ekvalajzer 2. Bolje od keca, ovo sam mnogo više skontao kao neki low-key triler. Da nije bio nastavak nego nešto stand alone, makar nebi morao da ima opet taj šablonski uvod da malo vidimo šta sad radi Denzel itd. Sve pohvale za finalni obračun koji je u suštini ista stvar kao u kecu ali je toliko bolje realizovan, čist tur de fors baš baš sam uživao. Osetio sam svaki rez nožem i probijanje lobanje.
Jedan od mojih najomiljenijih filmova, prilika za reprizu a ako neko ima sreće pa nije još pogledao i za premijeru Angel.Heart.1987.REMASTERED.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT Angel.Heart.1987.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-FGT
Azijski geni. Lik ima preko 50 dina, jedva neka seda dlaka a Johny Cage izgleda ko da ga je zhena ostavila, IRS naplatio debelu godishnju taxu, ispira zube sa jeftinim viskijem i vozi pikap iz 1965e koji se kvari svake nedelje sa jednim slupanim retrovizorom.
Solidno je ispalo skroz, losije od web serije, ali dobro. Znaci ko bi rekao da se bas od svega moze napraviti film Ferell pokidao sam ono malo screen time-a Svi celeb gosti su bili odlicni, nadam se da ce napraviti jos epizoda serije u buducnosti posto je to ipak najbolji deo. Btw da li si gledao Baskets, par puta sam rekao da cu da napravim topic, al nikako Zach kida tamo IT COULD HAVE BEEN IN 3D !!!!!