Пре пар година сам продао ПСП и зажалио јер ми је поред компа био главна машина за комфи емулацију,па ме занима да ли је неко успео да се дочепа неке од ових конзола и какви су утисци? Видим да су их доста нахвалили на нету и да могу да потерају чак Reicast. Ако знате напишите и где могу у Србији да их набавим пошто сам само једном видео оглас на купујем продајем али је конзола отишла брзином светлости. О GPD WIN не размишљам јер је прескуп.
Ja bih ti preporucio da uzmes opet psp za kilo ribe (tvoj ti ne vracam ) ili 3.60 vitu ili cak i pstv ako portabilnost nije mnogo bitna Sent from Huawei Ascend Mate 7
Ako portabilnost nije bitna bolje da uzme neki Android tv box zasnovan na AMlogic 905. Mnogo više softvera za iste ili manje pare. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Мислио сам нешто преносиво кад се сморим у изласку или на послу пошто се често дешава да заглавим у редовима. Виту сам размишљао да узмем али ми треба ретард френдли пиратерија и нема их нешто у оптицају. Где има за 40 еура ПСТВ и јел то са хакован са меморијском?
Ako ti treba u pokretu može i joypad za mobilni i eksterna baterija kada ga vratiš u dzep https://www.aliexpress.com/item/iPe..._5&btsid=380682f3-27f4-47ae-aa43-e4959a9ec723 Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Toliko realno kosta i kod nas, kad uspe da se nadje. Hakovanje jeste retard friendly i na viti, otvoris webpage i to je to. Kartica je jos 20ak za 8gb Sent from Huawei Ascend Mate 7