ok je cetvorka, petica je zato djubre tesko men in black, jurassic park itd, ima bas dosta ovako jeftinih kolekcija na base-u, samo 13, 14e za 5 filmova.
Od Gamescoma i one jakne nisam nista kacio, a posto mi je stigao iznenadjujuci poklon jutros, rekoh ds okacim sve recent grt majice pocevsi od: Direktno od poljske brace Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa da, Galerians sa PS1 mi je ostao u lepom secanju. Ovaj sa PS2 nikada nisam presao, videcu i ovaj deo da predjem kada dodje na red
Nemam, imam dvojku i trojku za PS2, Origins se vrteo jedno vreme na KP, bila mi je jaka cena pa nisam uzeo, lik trazio 3200 din za igru.
To je još i dobra cena, na eBay-u je oko 50-ak $, Shattered Memories (PAL) je ~100$. PS2 verzije. Mada na našim oglasima se uglavnom mogu naći igre za nemačko tržište, a njih ne skupljam. Samo UK.
Jeste, ok je cena s obzirom da je taj deo redji na oglasima, ali nigde ne zurim, nabavice se to sve Ja sakupljam i Nemacka izdanja za PS2, ali samo visejezicne igre, gde ima naravno i Engleski. Sreca pa vecina igara za PS2 to ima.
Meh, kad sam prebacio 75Mbps, postalo mi je svejedno, prestaje svako vece cekanje, sve se skida brzo, mozes da streamujes u visokoj rezoluciji na vise uredjaja odjednom... Ali upload uvek znaci.
Ja se polako pripremam za Stadiju a vi kako hoćete Ovo je trenutno najbrže u Srbiji. Kada bude bio 1 tbps imaću i to
Mozes da imas beskonacno brz net u Srbiji, nece ti pomoci. Utuvi vise to u glavu jbg Sent from my iPhone using Tapatalk
@Chodex Ne znam kako je 300mbs najbrze u Srbiji kad kod nas na selu u Subotici nude 1gbps i to sa normalnim upload-om Dobro cena jeste ludacka, ali ono https://su.stcable.tv/sr/internet-su/
Ovde su se pisali romani, pratile uživo konferencije o Stadiji, a sada kada Čodimir hoće Stadiju- e pa ne valja Stadija. Pa daj majku mu odlučite se..
Sve simfonije su na engleskom tekst i glas bez obzira na izdanje, proveravao sam kad je bila na limundu nemačka pre godinu ili dve.