1. powered by Surfing Waves

STARI FILMOVI...strano/domace...preporuke,opisi...itd.

Discussion in 'Movies / TV shows' started by iggy11, Feb 14, 2015.

  1. Ace

    Ace 1.000.000

    3,020
    709
    113
    Planiram da odgledam i Krejg eru pošto sam dotle sve gledao, nego eto Die Another Day me smorio pa sam morao da iskuliram posle njega jer su tada otkrili CGI po prvi put i otišli u krajnost
    nevidljivi auto lol
     
  2. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
    Gledao sam Die another Day čak mislim na premijer u SC i meni je tad bio odličan jer jbg bio sam klinac. Posle me bio blam da ga hvalim jer je svima bio krš hahah. Meni ima šmek tog ranog 2000s blokbastera pa mi je ok.
    Inače koliko se sećam taj auto je bio baš main marketing za film tako da daleko je od spojlera hehe
     
  3. Carnex

    Carnex Jetrena Pašteta

    4,997
    1,042
    113
    Gledaj samo Casino Royale i Skyfall. Druga dva su ozbiljna govna.
     
  4. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
  5. voja87

    voja87 Well-Known Member

    12,393
    3,006
    113
    blah pomilsio sam da ce izbaciti directors cut ali nista od toga. odlican je film, skinuo sam ga skoro pa cu da pogledati ponovo...kad dodje na red
     
  6. Mile88

    Mile88 Well-Known Member

    389
    740
    93
    Da, Event Horizon je odlican film. Morao bi i ja da ga ponovo pogledam. Skoro pogledao Screamers, jedan mi je od boljih filmova sto se tice tog zanra.

    https://www.imdb.com/title/tt0114367/
     
    Last edited: Sep 16, 2019
    grunt likes this.
  7. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
    Meni je Skrimers ostao u sećanju kao predrkan bioskop, jednom sam upalio pre deset godina i ugasio odmah da ne kvarim uspomene.
     
  8. grunt

    grunt Celeb Freak

    17,431
    3,613
    113
    Pisao sam vec ranije da sam kao mali imao zesce nocne more od Screamers-a nisam smeo da mi viri ruka iz kreveta mesecima :D

    Odlican film i iskreno bio mi je dobar i kada sam ga ponovo gledao kao matorac.
     
    Mile88 likes this.
  9. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
    Overi dvojku ako nisi, za sladokusce je.
     
  10. grunt

    grunt Celeb Freak

    17,431
    3,613
    113
    Hmm ajd odbijao sam da je skinem ranije, ali posto je neka susa za horore videcu da li ima OK snimak za dl. Ako nema onda je to znak neke vise sile :D
     
  11. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
    Pazi ja sam ga skinuo tad to je dtv bio ako se ne varam, može lako biti da ga nema:lol: Sećam se da je Lens bio BadAss
     
  12. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
    drablj, grunt and zdravkelja like this.
  13. grunt

    grunt Celeb Freak

    17,431
    3,613
    113
    Well Screamers 2 is garbage :D Prva polovina je jos i ok bila, ali druga je mega bad :D Al dobro nasilje nije bilo lose i tu je cika Arrow sa njegovom fantasticnom glumom :D
     
    Goro Manjina likes this.
  14. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
    Pogledao Equalizer (2014). Ima zaplet i akciju za muzički spot a traje dva sata...Ponadao sam se makar nečemu jer znam da postoji i nastavak ali ubi bože.
     
  15. voja87

    voja87 Well-Known Member

    12,393
    3,006
    113
    nisam gledao nastavak ali kec mi je bio super
     
  16. voja87

    voja87 Well-Known Member

    12,393
    3,006
    113
    Frequency (2000), pogledao sinoc, odlican film, celo vreme mi je drzao paznju. ne treba preterano pametovati oko logike, svaki film u kome se radi o nekoj manipulaciji vremena nema logike, terminator nema logike pa je opet dobar film



    skinuo sam open matte verziju, skinuo sam jos nekoliko takvih filmova u poslednje vreme i ne znam sta mi se vise svidja, pun ekran ili sa crnim trakama
     
  17. voja87

    voja87 Well-Known Member

    12,393
    3,006
    113
    ne mogu da nadjem onu 90s temu za serije, reklame itd
    u svakom slucaju bezveze sam naleteo na crtac koji nisam video mozda 20god, vise puta sam ga trazio, pitao i ovde i evo tek sada sam slucajno naleteo na njega, ocu suzu da pustim xd. ovo je bas retkost, da nesto iz detinjstava nisam nasao na netu sve ove godine



    secam se jos kao klinac sam bio razocaran sto serija uopste ne izgleda kao intro
     
    Revan, jovcov and Goro Manjina like this.
  18. Goro Manjina

    Goro Manjina Well-Known Member

    1,415
    854
    113
    Odgledao Cape Fear , Skorsezeov, prvi put.
    Nekako sam uspeo da nikada ne vidim ni kadar iz ovog filma iako sam ga godinama planirao, pa zaboravim. Stvarno ne znam ko je ovde ludji, da li Skorseze kojeg je zaposeo duh Hičkoka ili De Niro koji je izneo jednu od svojih najjačih uloga lagano.
    Kad se sve završilo izdahnuo sam od neprijatnosti i tenzije kojom je film toliko napucan da je to SUMANUTO. Essential watch, nebi dalje komentarisao.
    Entoni Hopkins je uzeo oskara De Niru te godine za naj ulogu, dzizs koja je to dilema bila. Takodje vidim da retardi nisu nominovali Kevin Kostnera za JFK, jbt koja godina sa filmovima.
     
    Last edited: Oct 4, 2019
    stale and voja87 like this.

Share This Page